Search This Blog

Tuesday, December 1, 2009

Rare filmer

Jeg har sett en del sære filmer i det siste:

9 Songs



Denne filmen handler ikke om så mye egentlig, kun et ungt par som har masse sex. Innimellom er det heldigvis opptak fra forskjellige konserter, med artister som BRMC, Dandy Warhols, Franz Ferdinand, mm. Det er i det hele tatt mye bra musikk i filmen, og det er det som gjør filmen verdt å se. Sexscenene er forsåvidt fine de og, men det blir litt for mye i lengden – det blir en del spoling kan du si!

Karakter 4/10.

Bad Boy Bobby (1993)



Drøy start på filmen: Bobby blir holdt innelåst i huset med moren, som steller og har sex med ham. Moren er helt grusom (utseende og væremåte). Så dreper han moren og faren uten å vite at det er det han gjør og slippes ut på gata. Han møter en rekke forskjellige folk, blant annet et band hvor han blir den nye vokalisten. Filmen bør ikke ses uten undertekst – noe jeg gjorde, for lyden var ganske elendig til tider. Musikk og bilde er ellers veldig bra. Fin historie dette her.

Karakter: 7/10.

Happiness (1998)



To og en halv time varer denne middelmådige filmen. Altfor lenge. Det blir en del spolinger. Som mange filmer er den første halvdelen ganske grei. Philip Seymour Hoffmanns karakter er pinlig å følge. Det er riktig nok en ganske morsom scene med ham der han ringer tilfeldige folk fra telefonkatalogen, og treffer på en av de andre hovedpersonene i filmen. Det er for så vidt en del morsomheter i filmen, men så er det en del syke ting, som at han ene familiefaren doper ned smågutter og har sex med dem. Blandingen av komedie og drama i denne filmen funker ikke. Dessuten er det altfor mange hovedkarakterer. Og altfor lang!

Karakter: 3/10

No comments: