Search This Blog

Friday, April 16, 2010

Holy Fuck!

Primse base ut: PRK - positiv relativ konvergens, dvs de divergente reservene:
avst: 9/19/10 med avik (4,8,4)
nær: 17/21/11 (7,6,5)

Prisme base inn: NRK - negativ rel. kon., dvs de konvergente reservene:
avst: -/4/7 (-,2,3)
nær: 13/21/13 (4,4,5)

Ovenfor ser du noe av det jeg pugger til eksamen for tiden. Tittelen viser til et nytt band jeg har fått kjennskap til, og jeg ble kjent med dem med mitt nye bekjennskap til Bra Trommis på Radio Nova. Jeg fant mange gode musikktips derifra. Vi får vel putte inn en musikklink:
">

Ellers har jeg funnet en del kul musikk den siste perioden. Caribou (hørt om lenge, men har forvekslet det med noe annet uinteressant):
">

Ellers bestilte jeg en cd fra tyske Blackmail. De ble jeg kjent med etter å ha sett den veldig gode tyske filmen "Kammernflimmer". Bandet høres ut som en blanding av Queens of the Stoneage, Placebo og Harmful (tysk), og høres veldig tøft ut:


">

Et annet band jeg likte lyden av er Ghost of the Russian Empire. Jeg hørte gjennom "The Mammoth" (2008) en del ganger, men ble dessverre litt skuffet. Ved de første gjennomlyttingene hørtes det knallbra ut, deretter dalte interessen. Det var litt for lite action liksom. De minner litt om Film School. Tipper de kommer til å få til noe bedre i fremtiden.
">

Andre interessante band:
5ive (ikke forveksle med boybandet):
">

Nederlandske Amenra, hardt og mørkt:
">

Yellow Tricycle, ganske Radioheadaktig:
">

No comments: